marr pisze:Ja szukam franczyzy, ale takiej gdzie na starcie nie trzeba za dużo inwestować. Te warunki mnie zainteresowały, może ktoś ma doświadczenie w branży ubezpieczeniowej i może się wypowiedzieć?
http://cuk.pl/wspolpraca/otworz_placowke_cuk
marr pisze:Jeszcze jest możliwość pracy jako niezależny doradca, wysłałem do cuk swoje zgłoszenie na obie formy współpracy.Może na początek taka działalność byłaby dla mnie wygodniejsza, bo nie trzeba inwestować żadnych pieniędzy.
Krzy pisze:marr pisze:Jeszcze jest możliwość pracy jako niezależny doradca, wysłałem do cuk swoje zgłoszenie na obie formy współpracy.Może na początek taka działalność byłaby dla mnie wygodniejsza, bo nie trzeba inwestować żadnych pieniędzy.
Jesteś już może po rozmowie? Też jestem zainteresowany pracą jako niezależny doradca, czy wiesz coś więcej na temat tych warunków o których piszą na stronie? Wypisałem te, które mnie najbardziej zaciekawiły
"Naszym Niezależnym Doradcom proponujemy:
Atrakcyjne, prowizyjne wynagrodzenie
Uproszczony system rozliczeń zawartych polis
Doradcom udzielamy merytorycznego wsparcia oraz przeprowadzamy szkolenia z zakresu sprzedaży ubezpieczeń oraz wiedzy o produktach
Doradca otrzymuje program komputerowy dający możliwość szybkiej i precyzyjnej kalkulacji oraz porównania ofert
Zapewniamy Doradcom ubezpieczeniową ochronę pod skrzydłami zbiorowej polisy OC multiagenta "
marr pisze: Tak już pracuję jako niezależny doradca.Szkolenia były dwa, bardzo fajnie prowadzone.Wiem,że jeszcze jakieś ma być.Program jest łatwy do ogarnięcia, poza tym jak czego nie wiesz to spokojnie można zadzwonić, zawsze pomagają:)
marr pisze:Ja szukam franczyzy, ale takiej gdzie na starcie nie trzeba za dużo inwestować. Te warunki mnie zainteresowały, może ktoś ma doświadczenie w branży ubezpieczeniowej i może się wypowiedzieć?
http://cuk.pl/wspolpraca/otworz_placowke_cuk
Krzy pisze:Co do Cuk to firma jest znana, ma wyrobioną renomę więc będzie Ci łatwiej na starcie.Przy franczyzie to połowa sukcesu.A ubezpieczenia wydają mi się intratnym zajęciem. Zajrzałem z ciekawości na te warunki współpracy i zaciekawiło mnie, że nie wymagają dużego wkładu własnego na starcie. 15 tysięcy to jest taka kwota, że nie trzeba brać kredytu żeby otworzyć własną placówkę, to duży atut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość