jobjob pisze:W moim przypadku to już dwa lata będąEtap depresji mam już za sobą - teraz to bardziej pogodzenie się z sytuacją
i poradzenie sobie z nią

jobjob pisze:W moim przypadku to już dwa lata będąEtap depresji mam już za sobą - teraz to bardziej pogodzenie się z sytuacją
jola 74 pisze:Hej! Macie może jakiś pomysł na biznes, jak tym się zająć. Stwierdziłam, że jak pracy nie mogę znaleźć, to może sama coś założę.
jola 74 pisze:Hej! Macie może jakiś pomysł na biznes, jak tym się zająć. Stwierdziłam, że jak pracy nie mogę znaleźć, to może sama coś założę.
mary085 pisze:Po pierwsze należy przejrzeć CV-może niech rzuci na nie okiem jakiś fachowiec. Polecam roznosić CV osobiście. Zawsze pracodawcy patrzą na to inaczej niż na takie wysyłane mailowo.
Jola74 pisze:Doradziła mi Pani tylko jak mam pisać CV...
BasiaPoniedzialek pisze:Tylko miej na uwadze ze 90 ofert pracy zdalnej to oszusci. Moze chociaz ulotki, cokolwiek by sie podniesc z tego dolka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość