autor: Kunia » 10 sty 2014, 18:18
Jedyne co potrzebujesz to komputer z dostępem do internetu... i jakies 1500 zł co miesiąc
Poczytałam sobie regulamin i jak dla mnie to nie super
"Z serwisu mogą korzystać jedynie firmy / osoby prowadzące działalność gospodarczą, spółki osobowe, spółki prawa handlowego. Rejestracja klienta będącego osobą fizyczną, bez statusu działalności gospodarczej, nie jest możliwa. Możliwym jest, przesłanie zgłoszenia, w formularzu zgłoszeniowym w programie „otwieramy firmy” w celu otwarcia firmy ze wsparciem serwisu, po czym dopiero rejestracja w serwisie. Zgłoszenia rejestracyjne osób fizycznych nie prowadzących działalności gospodarczej, będą usuwane a dane podane z formularzu nie będą przetwarzane ani administrowane." - Czyli trzeba płacić ZUS co miesiąc -ok. 1000 zł !!!!!!!!!!!
"Korzystanie z serwisu wiąże się z opłatą abonamentową wg wybranego przez klienta planu zgodnie z cennikiem zawartym w serwisie w dniu rejestracji klienta.Okres dostępu liczony jest w pełnym miesiącu kalendarzowym. np. jeśli klient dokonuje wyboru abonamentu 11.05.2013 do pełny dostęp liczony jest do dnia 11.06.2013r włącznie" - w jednym miejscu pisali, że jest to np. 199 zł podejrzewam, że to jest najniższy.
"Serwis udostępnia dostęp do bazy towarowej zawartej na www.hurtownia.flysystem.pl" - Niestety nigdzie nie mogę zobaczyć jakie to są towary bez logowania, czyli tak naprawdę nie wiem czym będę mogła handlować
"Serwis zastrzega sobie możliwość wydłużenia procesu wysyłki towaru z przyczyn niezależnych (siły wyższej) i nie ponosi odpowiedzialności za ew reklamacje odbiorcy towaru u sprzedawcy (Klienta)."
"Serwis udostępnia możliwość korzystania z usług dodatkowych.Dostęp do usług dodatkowych regulują, zapisy regulaminu każdej z nich a korzystanie może wiązać się z naliczeniem dodatkowych opłat wskazanych w cenniku."