autor: Depresja36 » 13 gru 2017, 0:20
Nie mogę znaleźć pracy od roku . Robię wszystko; codziennie szukam i szukam wysyłam, w każdym tygodniu jestem w urz. Pracy, trafiają się czasem jakieś oferty na pracę interwencyjne. Jestem od razu rano jak się ukaże ogłoszenie. I co z tego mam - nic. Wysyłam tyle cv , nie odpowiada prawie nikt. Mam doświadczenie w pracy biurowej A wykształcenie humanistyczne. Myślę już nawet aby nie wpisywać go w cv:/. Tak strasznie chce isc do pracy . Nikt mnie nie rozumie, wszyscy mówią przecież Tak niskie bezrobocie, jak możesz nie pracować. Nie wiem już ci robić, no nie wiem. Dziś mam taki kryzys, jeszcze się dowiedziałam że koleżanka koleżanki dostała pracę pi znajomości.. Mam już tak niskie poczucie wartości, nic mnie nie cieszy, nic nie sprawia przyjemnośći. Jestem nikim. Taka jest prawda. W głębi gdzieś jeszcze wiem że jestem inteligentna i potrafię zrobić i nauczyć się wielu rzeczy Ale niestety to już zanika. Jutro znowu beznadziejny dzień, nie chce mi się wstawać z łóżka. Chciałabym już spać na zawsze. Bardziej tylko chce pracować. Chce chce..