WandaPtak pisze:Nie pracuję od 2 lat. Mam małe dziecko i nikt nie chce mnie do pracy a w domu juz wariuje.
ZuzkaRaj pisze:Czytam Wasze posty i chyba przesadzam, bo nie mam pracy2,5 msca. A Wy po kilka lat.
Cosby83 pisze:Jak juz sie wroci do pracy to trzeba paru miesiecy zeby znow wrocic do normalnosci, na pewno pracowanie jest lepsze niz siedzenie w domu i ogladanie telewizji bo to tylko poteguje negatywne emocje.
sebmroz pisze:Cosby83 pisze:Jak juz sie wroci do pracy to trzeba paru miesiecy zeby znow wrocic do normalnosci, na pewno pracowanie jest lepsze niz siedzenie w domu i ogladanie telewizji bo to tylko poteguje negatywne emocje.
Jeżeli chodzi o chroniczne bezrobocie to w ogóle jest ciężko wrócić do pracy. Taka osoba jest wyobcowana, nie zna rynku pracy, straciła wiele kwalifikacji i swoich umiejętności.
Też już się dość tego nasłuchałem... ale nie poddaję się.giedymin200 pisze:Jestem tu po raz pierwszy. Świetnie, że powstało forum o takiej tematyce. Depresja na bezrobotnym to norma. Non stop tylko się słyszy: nie potrzebujemy, odezwiemy się w późniejszym terminie, niestety wszystkie etaty są obsadzone. Ehhhhh, tyle przynajmniej dobrego, że człowiek może pospać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości